Van Bommel: "Jammer dat Makaay weg is"

2 juli 2007, 10:44

Mark van Bommel vindt het jammer dat Roy Makaay er voor gekozen heeft om Bayern München te verlaten. De aanvaller zette vorige week zijn handtekening onder een contract bij Feyenoord, aangezien hij door de komst van Luca Toni en Miroslav Klose weinig perspectief voor zichzelf meer zag in de Allianz Arena.

"Of ik hem al mis? Ja, best wel. En ik denk dat ik niet de enige ben", reageert Van Bommel op de website van Bayern op het vertrek van zijn landgenoot. "Heel veel mensen binnen Bayern vinden het jammer dat Roy weg is. Hij is een goede kerel en zijn kwaliteiten als spits staan niet ter discussie. Maar goed, zo gaat het in de voetballerij. Het kan snel gaan, dat heb ik vorig jaar bij Barcelona ook meegemaakt."

Naast Makaay vertrokken nog zes spelers deze zomer bij Bayern, terwijl de Duitse club liefst acht verse krachten aantrok. "Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt", zegt Van Bommel over de transferactiviteiten van zijn club. "Het brengt extra druk met zich mee, want in de media praat iedereen de laatste weken alleen maar over Bayern München. Iedereen verwacht nu iets bijzonders van ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen