RKC wil Cornelisse en laat Teixeira vertrekken

2 juli 2007, 10:00

Zeljko Petrovic staat vandaag (maandag) voor het eerst voor de selectie van RKC Waalwijk. De Serviër krijgt de zware taak om de Brabantse club komend seizoen weer terug te brengen naar de Eredivisie. Dat zal niet meevallen, zeker omdat de selectie van RKC Waalwijk de komende weken nog flink gewijzigd zal worden.

Eén van de belangrijkste mutaties wordt het vertrek van verdediger Virgilio Teixiera, die dolgraag naar ADO Den Haag wil. "Hij heeft zich negen jaar een goede prof getoond voor RKC, heeft al die tijd op en neer gereden van Den Haag naar Waalwijk. Nu is het zijn droom om nog één keer voor ADO Den Haag te spelen en dan moeten wij hem dat niet in de weg staan", zegt Petrovic in het Brabants Dagblad

Tegenover het naderende vertrek van Teixeira staat mogelijk de komst van aanvaller Yuri Cornelisse, die op een zijspoor terecht gekomen is bij FC Groningen. RKC hoopt op de aanvaller, maar vreest voor concurrentie. Er zitten ook nog enkele eredivisieclubs achter hem aan. En dan is het moeilijk concurreren voor ons", zegt technisch directeur Henry van der Vegt in dezelfde krant.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen