Mijatovic: "Drenthe is een speler voor de toekomst"

1 juli 2007, 07:44   Bijgewerkt: 1 juli 2007, 10:15

Ruim een jaar geleden wist men eigenlijk alleen in Rotterdam wie Royston Drenthe was, maar inmiddels gaat de naam van de linkspoot de hele wereld over. Diverse topclubs houden de middenvelder van Feyenoord nauwlettend in de gaten, waaronder Real Madrid. De regerend kampioen van Spanje steekt haar interesse voor de jeugdinternational niet onder stoelen of banken.

In gesprek met de grote Spaanse kranten Marca en AS geeft Predrag Mijatovic, de technisch directeur van Real, nogmaals toe interesse te hebben in Drenthe. "Hij is echt een speler voor de toekomst. Ik weet zeker dat heel veel teams hem volgen. Bij ons staat hij al sinds vorig seizoen op een lijstje", meldt de Serviër, die ook toegeeft Arjen Robben nadrukkelijk te volgen bij zijn club Chelsea. "Robben is niet van deze wereld, een topklassespeler. We volgen hem al een jaar."

Eén van de andere spelers waarin Real Madrid interesse heeft, is Javier Saviola. De Argentijnse aanvaller mag transfervrij vertrekken bij aartsrivaal FC Barcelona. "Javiers contract liep op 30 juni af. Hij is een fantastische speler, dus we sluiten zeker niet uit dat we tot actie over zullen gaan", aldus Mijatovic. 

De directeur van Real deelt vervolgens ook nog een groot compliment uit aan Ruud van Nistelrooy, één van de spelers die vorig jaar naar Madrid kwam. "Wat hij dit jaar heeft laten zien, is wonderbaarlijk. Hij heeft bijna iedere wedstrijd gespeeld en scoorde aan de lopende band. Hij heeft een spectaculair seizoen achter de rug."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen