Van Geel positief over transfers Feyenoord

Van Geel positief over transfers Feyenoord

30 juni 2007 – Technisch directeur Martin van Geel van Ajax vindt de ontwikkelingen bij Feyenoord goed voor het Nederlandse voetbal. De Rotterdamse club versterkte zich na een teleurstellend seizoen met enkele grote namen zoals Giovanni van Bronckhorst en Roy Makaay.

"Inmiddels verbaast het me niet meer wat er bij Feyenoord gebeurt. Maar als je mij deze vraag drie weken geleden had gesteld, had ik daar toch anders over gedacht. Het was een goed idee om een talentenpoule te beginnen en dan zie je maar weer wat voor een grote club Feyenoord in Nederland is met een enorme achterban", laat Van Geel optekenen in het AD.

De technisch directeur verwacht dat Feyenoord weer de aansluiting krijgt met de topdrie in de Eredivisie. "Je moet ook niet vergeten: wij zijn in 2006 ook 24 punten achter PSV geëindigd en ook nog 16 achter AZ. Wat wij vorig jaar hebben gepresteerd: waarom zou Feyenoord dat niet kunnen? Het is afgelopen seizoen als zevende geëindigd, maar dat was ook wel een wat vertekend beeld. Zó slecht was de Feyenoord-selectie nu ook weer niet."

"Ik denk dat Feyenoord gewoon weer mee kan doen in de top. Of dat ook goed is voor Ajax, dat weet ik niet. Maar voor de totale uitstraling van het hele Nederlandse voetbal is dat een prima zaak", besluit Van Geel.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 14 oktober 2019

  2. zondag 13 oktober 2019