Koevermans wil AZ via voordeur verlaten

Ger
29 juni 2007, 18:09

Danny Koevermans hoopt AZ op korte termijn te verlaten voor Feyenoord. De zaakwaarnemer van de 28-jarige aanvaller spreekt de berichten echter tegen dat de Schiedammer uit boosheid over de starre AZ-houding voorlopig weigert te spelen en te trainen in Alkmaar.

Koevermans heeft na een aantal gesprekken met de technische leiding voor zichzelf de conclusie getrokken dat hij beter naar een andere club kan vertrekken. Feyenoord en FC Nürnberg hebben al concrete belangstelling voor hem getoond. De hoge afkoopsom van 6 miljoen euro die AZ eist, vinden beide clubs echter te gortig.

"Het is simpel. Danny wil weg, maar AZ wil hem niet laten gaan", zegt zaakwaarnemer Bas van Noortwijk. "Toch hebben ze in Alkmaar een prijs voor hem genoemd. Dat is vreemd. Als je niet te koop bent, hoef je ook geen bedrag te bepalen. Zeker niet zo'n hoge som."

Van Noortwijk stelt dat Koevermans geen vertrek wil forceren. "Dat is onzin. Hij heeft een contract tot medio 2010. Maar hij wil wel weg, ik denk het liefst naar Feyenoord. Voor hoeveel? Ik denk dat een bedrag van 3 tot 4 miljoen euro wel hoog genoeg is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen