Gio niet, Giuly en Belletti wel op zwarte lijst Barcelona

19 juni 2007, 10:51

FC Barcelona gaat komende zomer de bezem flink door de selectie halen. Volgens de Spaanse krant Marca heeft de Catalaanse clubleiding een lijst opgesteld met spelers die komende zomer sowieso mogen vertrekken. Giovanni van Bronckhorst, die naar Feyenoord kan, staat niet op deze 'zwarte lijst'.

De belangrijkste namen op deze lijst zijn de Franse aanvaller Ludovic Giuly en Juliano Belletti, de man die in mei 2006 het winnende doelpunt maakte in de Champions League-finale tegen Arsenal. Verder mogen ook Sylvinho, Edmilson, Thiago Motta, Javier Saviola en Santi Ezquerro per direct vertrekken, zo meldt de krant. 

Eidur Gudjohnsen, Lilian Thuram en Rafael Marquez staan niet op deze lijst, maar ook dit trio heeft weinig toekomst meer in Barcelona. De club heeft immers laten weten mee te zullen werken aan een transfer, als er interesse getoond wordt in deze drie spelers. Opvallend hierbij is dat Thuram en Gudjohnsen pas één seizoen in Barcelona zijn. Gudjohnson kwam afgelopen zomer over van Chelsea, terwijl vice-wereldkampioen Thuram weggeplukt werd bij Juventus.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen