Buffel: "Rangers gaan nieuwe Buffel ontdekken"

15 juni 2007, 12:34

Het gaat goed met Thomas Buffel. De Belgische aanvaller kampte het afgelopen seizoen met veel blessureleed, maar is op de weg terug. "Ik kan al veertig minuten lopen, zonder pijn. Voor mijn operatie voelde ik na 20 minuten al steken in mijn knie. Ik ben heel tevreden", aldus de voormalig Feyenoorder tegen Sporza

Buffel is er van overtuigd dat hij een goede keuze heeft gemaakt door zich te laten opereren aan zijn knieën. "De operatie was de juiste keuze, ik zal sterker terugkeren. De Rangers gaan een nieuwe speler ontdekken", belooft hij. 

De grote vraag is echter of Buffel volgend seizoen nog wel onder contract staat bij de Schotse topclub. Diverse clubs, waaronder het Engelse Bolton Wanderers, hengelen immers naar zijn diensten. "Onlangs had ik ook een heel goed gesprek met de trainer. Hij rekent op mij voor volgend seizoen", zegt de Belg, die desondanks bevestigt dat hij openstaat voor een vertrek. "Als ik me kan verbeteren en de club krijgt een aardige tranfersom, kan ik weg. Maar ik voel me goed in Glasgow."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen