Van Dessel vertrekt bij Roda JC

12 juni 2007, 10:40   Bijgewerkt: 12 juni 2007, 10:52

Kevin van Dessel keert Roda JC de rug toe. De 28-jarige middenvelder is in verregaande onderhandeling met een club uit de Belgische Jupiler League, zo meldt hij in het Limburgs Dagblad. De naam van deze club wil hij nog niet prijsgeven.

Van Dessel waren jarenlang één van de steunpilaren van Roda JC, maar de afgelopen twee jaar kwam hij door blessures weinig in actie. De club uit Kerkrade wilde het huidige contract met de Belg dan ook niet verlengen, maar wilde hem wel een verbintenis aanbieden waarmee hij betaald zou worden op basis van prestaties. 

De Belg wilde hier echter niet mee akkoord gaan, waardoor hij besloten heeft om de club te verlaten. Verwacht wordt dat hij binnen enkele dagen bekend kan maken wat zijn nieuwe club is. Wel wilde hij alvast prijsgeven dat dit een club uit de Belgische Jupiler League is, en dat er een clausule is ingebouwd voor het geval hij opnieuw geblesseerd raakt. "Als er weer iets met mijn knie gebeurt, wordt het contract verscheurd. Maar dat vind ik logisch in mijn situatie."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen