Lyon jaagt op Bodmer en Keita

1 juni 2007, 16:45

Olympique Lyon wil zich goed wapenen tegen de spelersuitloop die de club te wachten staat. Mathieu Bodmer en Kader Keita van Olympique Lille zouden de rangen moeten versterken. Het duo heeft een sterk seizoen achter de rug. Keita werd zelfs genomineerd voor speler van het jaar.

Jean-Michel Aulas (foto), de flamboyante voorzitter van Lyon gaf op de website van de club aan dat er een bod op het tweetal is uitgebracht. "Ik kan persoonlijk bevestigen dat we een bod hebben uitgebracht op zowel Mathieu Bodmer als Kader Keita."

Bodmer moet het gat opvangen dat de Portugese middenvelder Tiago, mogelijk gaat achter laten. De voormalig speler van Chelsea vertrekt mogelijk richting Italië en Bodmer zal de controlerende rol op het middenveld goed voor zijn rekening kunnen nemen. 

De 25-jarige Keita is een aanvallend ingestelde middenvelder en werd eerder al in verband gebracht met Manchester United, Liverpool en Inter Milan. De Ivoriaans international speelde het merendeel van zijn carrière in het Midden-Oosten en Afrika.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen