Slory vermoedelijk in basisformatie Oranje

Slory vermoedelijk in basisformatie Oranje

1 juni 2007 – Andwélé Slory kan zich opmaken voor zijn debuut in het Nederlands elftal. Afgaande op de laatste training in Seoul, begint de aanvaller van Excelsior morgen tegen Zuid-Korea in de basis als linksbuiten. Ook Mario Melchiot en Demy de Zeeuw stevenen af op een plaats in de basisformatie, zo meldt Sportweek.

In de punt van de aanval lijkt Klaas Jan Huntelaar de voorkeur te krijgen boven Dirk Kuyt, terwijl Rafael van der Vaart rechts voorin zal spelen. Aanvoerder Giovanni van Bronckhorst speelt, evenals tegen Slovenië, als linkermiddenvelder. Wesley Sneijder en Demy de Zeeuw completeren, als de training maatgevend was voor de opstelling, het middenveld. Voor De Zeeuw zou dit de eerste keer zijn dat hij in de basis mag beginnen bij Oranje.

De vriendschappelijke interland tussen Nederland en Zuid-Korea begint zaterdag om 13.00 uur Nederlandse tijd en wordt rechtstreeks uitgezonden door SBS6.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Stekelenburg; Bouma, Mathijsen, Heitinga, Melchiot; Van Bronckhorst, Sneijder, De Zeeuw; Slory, Huntelaar, Van der Vaart

gerelateerd