Drogba: "Manchester United is favoriet"

Ger
18 mei 2007, 09:33   Bijgewerkt: 18 mei 2007, 10:04

Chelsea-speler Didier Drogba verwacht dat de FA Cup-finale tussen zijn team en Manchester United een spannend duel gaat worden. Manchester United zal volgens de aanvaller als favoriet de finale in gaan omdat zij de titel binnen hebben gehaald en daardoor in een roes zitten. De wedstrijd zal zaterdag in het nieuwe Wembley stadion worden gespeeld.

"Ik denk dat de teams gelijkwaardig zijn", vertelde Drogba aan SkySports. "We zaten allebei in de halve finale van de Champions League, maar zij hebben de titel weten binnen te slepen dus je zou kunnen stellen dat zij als favorieten de finale in gaan."

De Ivoriaan gaf aan dat de vele blessures waar Chelsea mee kampt van invloed kunnen zijn op het resultaat. De ploeg van José Mourinho moet dus inventief zijn, volgens de voormalig aanvaller van Olympique Marseille. "Als je zoveel blessuregevallen binnen het team hebt, moet je een andere manier vinden om te winnen", stelt Drogba. 

"Je hebt een voorbeeldige instelling nodig om deze wedstrijd te winnen. De wil om 100 procent te winnen. Ik denk dat er zaterdag op Wembley een ontzettend mooie pot wordt gespeeld", besloot de aanvaller.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen