Juve zet zinnen na Frings op Sissoko

15 mei 2007, 12:05

De deal leek al bijna rond, maar ketste toch nog af. Torsten Frings zou volgens hardnekkige geruchten in de Duitse en Italiaanse media richting Italië trekken, maar verlengde op de valreep zijn contract in Bremen. Een tegenvaller voor Juventus, maar de club heeft zijn pijlen inmiddels al op een vervanger gericht. Mohammed Sissoko (op de foto in duel met El-Hadji Diouf) moet het middenveld van Juventus volgend seizoen de nodige body geven.. 

De transfer van Sissoko naar Juventus lijkt niet onwaarschijnlijk, aangezien Liverpool onlangs de Braziliaan Lucas Leiva van Gremio binnen wist te halen. De jongeling, aanvoerder van het Braziliaanse onder 20-team, speelt ook als verdedigende middenvelder en met de middenvelders Xabi Alonso, Steven Gerrard en Javier Macherano lijkt Liverpool genoeg vervangers voor Sissoko in huis te hebben.

Sissoko moet volgens berichten circa 8,5 miljoen euro opbrengen. De hoofdsponsor van Juventus, FIAT, heeft al beloofd volgend seizoen een flinke som geld (circa 100 miljoen euro) voor transfers beschikbaar te stellen. Verwacht wordt dan ook dat de formatie uit Turijn dit bedrag zonder problemen zal neerleggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen