Bruma tekent bij Barnsley

11 mei 2007, 12:06   Bijgewerkt: 11 mei 2007, 12:14

Marciano Bruma zal Sparta aan het eind van dit seizoen Sparta verlaten. De verdediger tekent een contract bij het Engelse Barnsley, zo meldt het AD. Bruma kon dit seizoen bij de Rotterdammers niet rekenen op een basisplaats. Sepp de Roover kreeg van trainer Wiljan Vloet de voorkeur.

Bruma had eerder nog een stageperiode afgewerkt bij Ipswich Town, dat net als Barnsley ook in de Championship uitkomt. De rechtsback zag de proefperiode echter op niets uitlopen.

"Maar daar heb ik wel gezien hoe geweldig het is als je in Engeland mag voetballen", zegt hij. Bruma is erg gecharmeerd van de sfeer die in de Engelse stadia hangt. "Bij Barnsley hoefde ik niet eens een proefwedstrijd te spelen. Ik ben naar de thuiswedstrijd tegen Leicester City gaan kijken en er zaten ruim 25.000 toeschouwers. De sfeer was geweldig." 

Overigens is de geboren Rotterdammer niet de eerste Bruma-telg die zijn geld gaat verdienen in Engeland. Zijn jongere broer Jeffrey Bruma tekende onlangs een jeugdcontract bij topclub Chelsea.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen