Bosvelt: "Ook vermoeid is Ajax een goede ploeg"

Ger
10 mei 2007, 08:30   Bijgewerkt: 10 mei 2007, 14:22

SC Heerenveen is de play-offs om een voorronde-ticket van de Champions League goed begonnen. De Friese formatie was woensdagavond met 1-0 te sterk voor Ajax. Paul Bosvelt beseft dat in Amsterdam nog een lastige klus wacht. "Het is een smetje dat we niet meer doelpunten hebben gemaakt", zegt de aanvoerder van Heerenveen tegen FCUpdate.

De ervaren middenvelder verwacht zondag een zware return. "Het is gewoon een goede ploeg, die afgelopen zondag in de bekerfinale tegen AZ een prima wedstrijd heeft gespeeld. Wellicht is Ajax nog vermoeid, maar we moeten nu ook niet doen alsof ze niets voorstellen. Ze beschikken over voldoende individuele klasse om het de tegenstander lastig te maken."

Bosvelt besluit positief: "Het is belangrijk dat we achterin de nul hebben gehouden. Als we in Amsterdam weten te scoren, ziet het er direct erg gunstig uit. Met onze spitsen, die continu voor zeer veel dreiging zorgen, is dat zeker mogelijk. Het komt absoluut goed als we deze vorm vasthouden. Met Petter Hansson keert zondag bovendien een zekerheidje terug in de ploeg."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen