'Nilsson en Zonneveld op lijstje PSV'

Ger
2 mei 2007, 10:47   Bijgewerkt: 2 mei 2007, 11:01

PSV heeft twee spelers uit de Eredivisie op het oog om de selectie voor volgend seizoen te versterken. Lasse Nilsson (SC Heerenveen) en Mike Zonneveld (NAC Breda) staan volgens Sportweek bovenaan de Eindhovense verlanglijst.

Nilsson staat open voor een transfer naar de kersverse landskampioen. "Ik wil mezelf ontwikkelen als persoon en daarom is de tijd gekomen voor iets nieuws, al is het echt geen catastrofe om volgend seizoen nog bij SC Heerenveen te spelen. Een nieuwe cultuur lijkt me prachtig, maar een Nederlandse topclub zie ik ook zeker zitten. PSV gaat weer Champions League spelen. Dat lijkt me wel wat, maar er is nog niets concreet."

Mike Zonneveld, die in Eindhoven de nieuwe linksback zou moeten worden, stelt nog geen concrete aanbieding te hebben ontvangen van PSV. "En zodra dat het niet geval is, heb ik niets aan 'interesse'. Zoals ik al eens eerder heb aangegeven denk ik het niveau van een Nederlandse topclub aan te kunnen. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij NAC Breda, weet dat ze me graag willen houden. Maar ik hoop op een topclub."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen