Larsson: "Cristiano Ronaldo steekt er bovenuit"

25 april 2007, 14:28   Bijgewerkt: 25 april 2007, 14:33

Henrik Larsson is niet verrast dat Cristiano Ronaldo onlangs tot beste speler van de Premier League werd gekroond. De Zweed, die niet zo lang geleden nog samenspeelde met Ronaldo, merkte in zijn tijd bij United al dat de jongeling boven de rest uitsteekt. 

"Ik vond het mooi om te zien dat Cristiano Ronaldo de prijs 'Speler van het jaar' op zijn naam schreef. Hij wordt de laatste tijd beschouwd als één van de beste spelers ter wereld. Het is dus geen grote verrassing dat hij deze prijs in ontvangst mocht nemen", aldus de voormalig speler van onder meer Feyenoord, Celtic en FC Barcelona. 

 "Hij verdient de prijs", vervolgt Larsson. "Ik heb bij Manchester United met hem samengespeeld en ik stond af en toe met open mond toe te kijken. Hij heeft een ontzettend gave techniek en werkt zich helemaal suf. Hij is een geweldige speler en hij zal alleen nog maar beter worden", jubelt de spits, tegenwoordig actief bij het Zweedse Helsingborgs IF.

De routinier maakt duidelijk dat wat hem betreft wel meer spelers bij United voor de prijs in aanmerking kwamen. "Om eerlijk te zijn, zijn er wel meer Manchester United-spelers die de prijs qua prestaties in ontvangst konden nemen. Ze speelden het afgelopen seizoen echt erg goed, er zit zoveel kwaliteit in dat team", vervolgt hij zijn lofzang. "Maar Cristiano is toch wel een klasse apart. Het zal interessant zijn ontwikkeling in de toekomst in de gaten te houden", concludeert de aanvaller. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen