Mols: "Geen zin om Groningen te helpen"

25 april 2007, 13:27   Bijgewerkt: 25 april 2007, 13:41

De voorlaatste wedstrijd uit de carrière van Michael Mols is er één geworden die hij snel zal willen vergeten. In een leeg Univé Stadion in Emmen speelde de spits met ADO Den Haag het restant van de thuiswedstrijd tegen FC Groningen, die zondag was gestaakt omdat er in het Zuiderpark vuurwerk op het veld gegooid werd.

In Emmen begonnen ADO en Groningen met de stand van 0-3 op het bord. Groningen hoopte in de resterende ruim veertig minuten het doelsaldo wat op te kunnen vijzelen, maar die opzet mislukte volledig. Door een goal van Laurent Delorge 'won' ADO het restant met 1-0, waardoor de eindstand bepaald werd op 1-3.

"We hadden natuurlijk geen zin om FC Groningen te helpen", zegt Mols tegen FCUpdate.nl over het optreden van zijn ploeg in Emmen. "Maar goed, eigenlijk is het gewoon triest dat we hier moesten voetballen. Beide teams wilden dit eigenlijk niet, dit kwam neer op zomeravondvoetbal", aldus de 36-jarige aanvaller, die wel concludeerde dat zijn ploeg beter voor de dag kwam dan afgelopen zondag, toen Groningen in Den Haag uitliep naar 0-3. "Misschien kwam dat omdat we zondag een bepaalde druk voelden. Het was de laatste thuiswedstrijd in het Zuiderpark en de fans verwachtten heel wat. Nu konden we gewoon vrijuit voetballen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen