Jans: "Hiervoor zijn we niet naar Emmen gekomen"

25 april 2007, 13:08

Ron Jans baalt als een stekker. De coach hoopte dat zijn team in het restant van de wedstrijd tegen ADO Den Haag nog minimaal één keer zou kunnen scoren, waardoor het Roda JC op doelsaldo zou passeren. Het omgekeerde gebeurde echter. Niet Groningen, maar ADO Den Haag scoorde, waardoor de Groningers er nu slechter voor staan dan voorafgaand aan de wedstrijd.

"Tsja, hiervoor zijn we natuurlijk niet naar Emmen gekomen. We wilden sowieso geen doelpunt tegen krijgen, maar dat is dus wel gebeurd", moppert de coach tegen FCUpdate.nl, verwijzend naar de goal van ADO-middenvelder Laurent Delorge. "We hebben nu gewoon slechte zaken gedaan. Doelsaldo is heel belangrijk in de strijd om de vijfde plaats, dus we hadden hier wat winst moeten boeken."

Jans is duidelijk teleurgesteld in zijn elftal. "Dit was niet het FC Groningen van de laatste maanden", moppert hij. "Na dat doelpunt van ADO Den Haag leek het zelfs helemaal nergens op, wat we deden. ADO was mentaal sterker en dat mag natuurlijk niet gebeuren." De ploeg uit Den Haag was volgens Jans bekomen van de schrik van afgelopen zondag. "Ze hebben de tijd gehad om zich weer op te rapen. Maar goed, wij hadden hier ook gewoon beter voor de dag moeten komen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen