Nederland
0 – 1
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lyon gaat uitgebreid handelen deze zomer

Lyon gaat uitgebreid handelen deze zomer

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 april 2007 – Het lijkt bij Olympique Lyon deze zomer uit te draaien op een komen en gaan van spelers. Voorzitter Jean-Michel Aulas kondigde aan deze zomer flink aan de slag te gaan op de transfermarkt. De club wil haar dominante rol in het Franse voetbal ten koste van alles behouden. De club van trainer Gerard Houllier werd onlangs voor de zesde achtereenvolgende keer kampioen van Frankrijk. 

Nummer één op het verlanglijstje van Houllier zou Ricardo Quaresma van FC Porto zijn. De Portugese international maakt al geruime tijd indruk in zowel de nationale als internationale competitie. Verder zou de club, zoals eerder gemeld, interesse hebben in Lille-middenvelder Jean Makoun en legde het in een eerder stadium de Braziliaan Fabio Santos vast. 

Lyon laat ook een aantal spelers vertrekken. Verdediger Claudio Caçapa liet weten op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging, terwijl Frans international Alou Diarra zichzelf onmogelijk maakte door te weigeren voor de reserves van Lyon uit te komen. Clubicoon Gregory Coupet gaf aan geen vertrouwen te voelen van zijn voorzitter Aulas. De doelman werd de afgelopen weken in verband gebracht met onder andere Tottenham Hotspur. 

Overigens sprak Aulas zijn vertrouwen wel uit over verdediger Eric Abidal (links op de foto) die in de belangstelling van diverse clubs staat. Hij liet door L'Equipe optekenen: "Abidal is het prototype van een winnaar. Hij is één van de weinige spelers die ik een contract voor het leven zou aanbieden." 

De Frans international zou echter twijfelen over een nieuw contract omdat hij graag voor FC Barcelona zou uitkomen. De voorzitter zegt daarover: "We hebben wel met hem gesproken, maar hij aarzelt. Als er een goed bod binnenkomt zullen we daar om die reden goed over nadenken." Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd