West Brom lijkt AGOVV'er MacDonald vast te leggen

Ger
20 april 2007, 09:28   Bijgewerkt: 20 april 2007, 10:40

Het lijkt erop dat West Bromwich Albion door wil met Sherjill MacDonald. De Nederlander wordt dit seizoen van AGOVV gehuurd. Daar maakt hij grote indruk op manager Tony Mowbray. De Engelsman omschreef de aanvaller als een 'kleine diamant'. Mowbray lijkt deze diamant nu definitief vast te willen leggen. 

"We hebben een optie om zijn huurcontract om te zetten naar een permanent contract" onthulde de oud-speler van Middelsbrough. De tekens zijn in ieder geval goed. Hij heeft een heleboel kwaliteiten waar wij naar op zoek zijn." De transfersom is al vastgesteld, het zou om een voor Engelse begrippen laag bedrag gaan. 

De trainer van West Brom meldde eerder dit jaar dat MacDonald een koopje is. "Zijn kracht, zijn snelheid en zijn techniek zijn imponerend. Indien je als club geen veertig miljoen euro aan nieuwe spelers kunt uitgeven, moet je zoeken naar kleine diamanten als MacDonald."

De jeugdinternational is momenteel herstellende van een knieoperatie. Mowbray hoopt dat de jongeling voor het duel met Coventry City op 28 april weer inzetbaar is. WBA staat momenteel vijfde in het Championship en strijdt nog om een play-off plek.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen