Oud-Feyenoorder wil naar Spanje of Engeland

16 april 2007, 15:18   Bijgewerkt: 16 april 2007, 15:38

Johan Elmander is bezig aan een goed seizoen bij het Franse Toulouse. De aanvaller, die zijn belofte bij Feyenoord niet kon waarmaken, ontpopt zich bij de subtopper tot een begaafde technicus. Elmander wist in Zuid-Frankrijk acht keer het net te vinden, waarmee hij de interesse van diverse clubs wist op te wekken.

"Ik heb nooit verhuld dat ik ooit in de Primera Division of de Premier League wil spelen", aldus de 25-jarige Zweed. Ondanks zijn ambities richt Elmander zich vooral op het behalen van Europees voetbal met zijn huidige team. "Ik wil deel uitmaken van de ploeg die Toulouse Europa in helpt." De international waakt voor onderschatting. "We staan er goed voor, maar van de daken schreeuwen dat we er al zijn is geen optie."

De club van Elmander staat momenteel boven verwachting op de tweede plek in de Ligue 1. Europese kwalificatie lijkt dan ook geen onhaalbare doelstelling. Toulouse wil Elmander overigens graag behouden. "Voor ons is het geen vraag of Elmander blijft", stelt Toulouse-voorzitter Olivier Sadran. "Deze groep willen we bij elkaar houden, mogelijk met nog enkele versterkingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen