Mourinho: "Cupfinal tegen Manchester is een droom"

16 april 2007, 08:24

Voor Jose Mourinho gaat een droom in vervulling, nu hij zich met Chelsea kan opmaken voor een FA Cup-finale tegen Manchester United. Mourinho's Blues rekenden zondag na verlenging af met Blackburn Rovers (2-1), waardoor tijdens de finale in het nieuwe Wembley 'de beste twee teams van Engeland tegenover elkaar staan'.

Mourinho verheugt zich nu al op de finale, die op 19 mei gespeeld wordt in het vernieuwde Wembley. "Dit wordt absoluut een heel, heel grote finale. Er staan twee ongelofelijk goede teams tegenover elkaar, de beste teams van Engeland", deelt hij alvast een sneer uit aan Champions League-tegenstander Liverpool. "Om in de finale te spelen tegen Manchester, is voor mij als een droom die uitkomt."

De opvallend enthousiaste Mourinho had ook nog wat lovende woorden over voor Michael Ballack, de man die in verlenging het vonnis velde over Blackburn Rovers. "Michael is fantastisch, hij is een sportman in hart en nieren. Hij is heel belangrijk voor ons, al vanaf de eerste dag dat hij hier binnenkwam", aldus de Portugees.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen