Boze Aissati: "Natuurlijk deed ik mijn best"

15 april 2007, 00:32   Bijgewerkt: 15 april 2007, 01:02

Voor Ismaïl Aissati was het een bijzondere avond, zaterdag in het Philips Stadion. De kleine middenvelder speelde in het shirt van FC Twente tegen PSV, de ploeg waarvoor hij volgend seizoen weer uit zal komen. Aissati speelde niet zijn beste wedstrijd van het seizoen, maar werd door het Eindhovense publiek getrakteerd op een staande ovatie. "Dat was voor mij iets om nooit te vergeten."

Het was een lastige situatie, waarin Ismaïl Aissati zich zaterdagavond bevond. Als eigendom van PSV is hij er mee gebaat als PSV kampioen wordt, maar als speler van FC Twente stond hij in het veld om de Eindhovenaren te verslaan. 

"Kijk, ik doe elke wedstrijd keihard mijn best. Natuurlijk is het speciaal om tegen PSV te spelen, maar verder niets. Ik wilde hier gewoon een goed resultaat halen en ik ben teleurgesteld dat dat niet gelukt is", zegt de kleine middenvelder.

Ondanks deze teleurstelling houdt Aissati toch een bijzonder gevoel over aan het duel. "Het was mooi om iedereen weer te zien en om tegen mijn oude teamgenoten te spelen. De manier waarop ik hier bovendien ontvangen werd door het PSV-publiek, was prachtig. Dat was iets om nooit te vergeten", zegt hij tegen FCUpdate.nl.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen