Jans: "Laat NEC maar komen"

13 april 2007, 13:54   Bijgewerkt: 13 april 2007, 15:02

Na de fraaie overwinning op Feyenoord (0-4), ligt FC Groningen op koers om zich te plaatsen voor de play-offs om UEFA Cup-voetbal. De ploeg van trainer Ron Jans staat, met nog drie duels voor de boeg, op de achtste plaats in de Eredivisie. Winst op NEC, komende zondag, zou een volgende stap in de goede richting betekenen.

NEC staat momenteel elfde en hoopt ook nog op een plaats bij de eerste negen. Jans verwacht dan ook een zware middag, zeker omdat NEC afgelopen weekend tegen PSV bewees dat het prima kan voetballen. "Vorige week ben ik bij NEC-PSV geweest en ik vond dat NEC een hele goede wedstrijd speelde. Zij verzuimden eigenlijk het duel nog eerder te beslissen. Het zal de ploeg veel vertrouwen geven."

Aan vertrouwen heeft de selectie van FC Groningen echter ook geen gebrek, weet Jans. "Ik vind het nog te vroeg om van een roes of een 'flow' te spreken. Maar de afgelopen wedstrijden kunnen daarvan wel het begin zijn geweest. We zijn in de fase waarin we zeggen 'laat elke tegenstander maar komen' en hopen dat gevoel nog tot en met mei vast te houden", aldus de oefenmeester op de website van zijn club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen