"Allemaal leuk en aardig, maar het gaat om de punten"

13 april 2007, 13:01   Bijgewerkt: 13 april 2007, 13:21

Met een vrijwel complete selectie werkte PSV-trainer Ronald Koeman vandaag de laatste training af voorafgaand aan het cruciale duel met FC Twente. De coach kan tegen de Tukkers nog niet beschikken over verdediger Alex, maar Ibrahim Afellay, Jan Kromkamp en Edison Mendez zijn weer wel van de partij. 

Ronald Koeman

Ronald Koeman

PSV heeft dus nog altijd de beste papieren om kampioen van Nederland te worden, maar Koeman weet dat zijn ploeg zich geen uitglijder meer kan veroorloven. Hoe er gespeeld wordt is niet meer belangrijk, het gaat om het resultaat. 

"Je kunt leuke verhalen ophangen, maar het moet nu meer dan ooit worden vertaald naar drie punten. We kunnen dagenlang over deze situatie praten, maar voetbal is een raar spelletje en niet alles is te analyseren. Dat we thuis spelen is zeker een voordeel, met de steun kunnen we net dat stapje meer zetten", aldus de coach.

"Ik denk niet dat ze zo'n gedrag moeten gaan vertonen zoals Roy Beerens vorige week deed, door ineens Da Costa uit te dagen en ballen weg te schieten. Je moet je best doen, maar niet ineens veranderen om je dubbel en dwars te bewijzen. Dat is wel een gezonde instelling, maar je moet niet raar doen."

Bron: PSV.nl

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen