Afellay niet, Farfan en Kone mogelijk wel tegen NEC

6 april 2007, 10:02

PSV-trainer Ronald Koeman kan komend weekend, in de uitwedstrijd tegen NEC, vermoedelijk toch over zijn spitsen Arouna Kone en Jefferson Farfan beschikken. De afgelopen dagen was het nog onduidelijk of het duo op tijd fit zou zijn voor het treffen in Nijmegen, maar tegenover PSV TV heeft Farfan laten weten dat hij kan spelen.

"Ik heb uit voorzorg wat trainingen overgeslagen, maar ik kan vermoedelijk gewoon spelen", zegt de Peruviaan. De aanvaller viel tegen Liverpool geblesseerd uit, waarna gevreesd werd voor een spierscheuring. Uit een mri-scan is echter gebleken dat hij niets mankeert, zo bevestigt de bonkige aanvaller.

Ook Farfans maatje in de Eindhovense aanval, Arouna Kone, hoopt te kunnen spelen. "Misschien ben ik er zaterdag ben. Ik moet eerst even afwachten welke reactie ik krijg na de training. Het voelt in ieder geval goed. Als het risico niet te groot is, wil ik spelen", aldus de Ivoriaan, die kampte met een knieblessure.

In tegenstelling tot Farfan en Kone zal Ibrahim Afellay zeker niet in actie komen tegen NEC. De jonge middenvelder heeft nog altijd last van zijn hamstring.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen