Steinsson teleurgesteld in AZ-fans en scheidsrechter

6 april 2007, 00:00   Bijgewerkt: 6 april 2007, 00:08

Grétar Steinsson was er flink ziek van, na afloop van AZ-Werder Bremen. De IJslander kreeg in de tweede helft een gele kaart wegens vermeend hands, waardoor hij de terugwedstrijd in Duitsland moet missen. Toch was het optreden van arbiter Benquerença niet het enige waaraan hij zich gestoord had. Ook de sfeer in het DSB Stadion was volgens Steinsson verre van Europa Cup-waardig.

"Hoe ik de sfeer vond? Nou, de sfeer gaf me nou niet echt het idee dat we een Europese kwartfinale speelden", zegt Steinsson met een somber gezicht. "Dat is gewoon een beetje jammer. We hebben dit seizoen nog niet eerder tegen zo'n sterke tegenstander gespeeld, dus in zo'n wedstrijd hoop je dat de fans massaal achter je gaan staan. Dat was niet zo, ik vond de sfeer tijdens de thuiswedstrijden tegen Newcastle United en Fenerbahçe mooier", zegt de rechtsback tegen FCUpdate.nl.

"Ik weet niet wat er met die scheidsrechter aan de hand was. Dat ik een gele kaart kreeg, was ongelofelijk. Ik kreeg de kaart voor hands, maar raakte de bal helemaal niet met mijn arm! Ik weet niet waar hij mee bezig was. Wat ik dacht toen ik die rode kaart zag? Mijn hart sloeg even over. Geel was al ongelofelijk, maar van die rode kaart snapte ik helemáál niks. Dat de scheids zijn fout herstelde was goed, maar ik zit nog steeds met de gebakken peren. Die gele kaart was een fout, maar door die fout mis ik wel de terugwedstrijd. In zo'n competitie kan een scheidsrechter zich het niet permitteren om een dergelijke fout te maken", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen