Makaay niet bang voor AC Milan

3 april 2007, 13:26

Bayern München-spits Roy Makaay ziet de dubbele Champions League-confrontatie met AC Milan met vertrouwen tegemoet. Vorig jaar was Milan over twee wedstrijden nog duidelijk te sterk voor de Duitsers, maar volgens Makaay doet dat resultaat momenteel niet meer ter zake. "De situatie is niet te vergelijken."

Het belangrijkste verschil is volgens Makaay dat Bayern ditmaal de terugwedstrijd in eigen stadion af mag werken. "Dat is een enorm voordeel", vindt de Nederlander. Makaay benadrukt bovendien dat zijn ploeg goed in vorm is. "We hebben de laatste weken goede wedstrijden gespeeld tegen Werder Bremen en Schalke 04, twee rivalen in de Duitse titelstrijd. Dat heeft vertrouwen gegeven. We zijn naar Milaan gekomen om te winnen en dat is precies wat we gaan doen", zegt hij zelfverzekerd.

Voor één van Makaays teamgenoten bij Bayern, Hasan Salihamidzic, is het duel met Milan extra speciaal. Hij speelt volgend seizoen immers voor Juventus, één van de aartsrivalen van de club uit Milaan. "Door te scoren tegen Milan kan ik me alvast populair maken bij de fans van Juventus", grijst hij. "Maar goed, het teambelang staat natuurlijk voorop. Het belangrijkste is dat we winnen. Hoe we dat doen, of wie er scoren, is niet relevant."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen