Sunderland-voorzitter bestelt achttien taxi's

Ger
2 april 2007, 15:09   Bijgewerkt: 2 april 2007, 16:06

Sunderland-voorzitter Niall Quinn heeft bijna 12.000 euro uitgegeven aan taxiritten, nadat hij zaterdagnacht met circa tachtig supporters was gestrand op de luchthaven van Bristol. Quinn was even daarvoor met de aanhang van de Engelse club door de politie uit een vliegtuig gezet. Volgens de piloot verkeerden verschillende fans in dronken toestand.

De nachtvlucht werd vervolgens geschrapt, waarna Quinn achttien taxi's liet aanrukken om de terugreis van 483 kilometer te aanvaarden. De oud-spits van Manchester City en Sunderland gebruikte geld uit de clubkas om de rekeningen te betalen. Het gezelschap was eerder op de dag teruggekeerd uit Ninian Park, waar Sunderland de competitiewedstrijd tegen Cardiff City met 1-0 had gewonnen.

Quinn stelt achteraf dat het vliegtuigpersoneel overdreven heeft gehandeld. "Ik was met de staf van de club aanwezig in het toestel en ik ben het absoluut niet eens met de versie dat de fans ontoelaatbaar gedrag hebben vertoond. De sfeer was aangenaam en iedereen was in opperbeste stemming na onze fraaie overwinning. De club nam het vervangend transport graag voor zijn rekening. Onder de fans zaten namelijk ook kinderen, ouderen en gehandicapten. Hun veiligheid en welzijn was onze eerste zorg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen