Brandts: "Resultaat niet verrassend"

1 april 2007, 08:45

NAC-trainer Ernie Brandts ziet het niet als een verrassing dat zijn ploeg zaterdag een punt pakte tegen PSV. "Ik weet dat we een ploeg hebben die dit kan. In die zin vind ik het geen verrassend resultaat", aldus de succesvolle oefenmeester.

Brandts had een open wedstrijd gezien, met twee ploegen die weinig voor elkaar onderdeden. "Wij gingen net als PSV voor de winst. We hadden niks te verliezen vandaag. We speelden een prima eerste helft en in de eerste fase van de tweede helft deden we het zelfs heel goed. De goal was op dat moment logisch", vindt hij.

"Jammer dat Farfán, overigens met een fantastisch schot, alsnog gelijkmaakte. Bij ons heeft Diba ook een paar schotkansen van die afstand gehad, maar die pakten niet zo goed uit. In de slotfase kon het alle kanten op en uiteindelijk zijn we tevreden met een punt", besluit de coach, die zich nog wel zorgen maakt over de enkelblessure van Edwin de Graaf. "Ik hoop het niet, maar het zou kunnen dat we De Graaf even kwijt zijn. Hij ging door zijn enkel en zojuist in de kleedkamer zag die er al aardig dik uit. Hopelijk valt het mee, want hij is een belangrijke speler voor ons."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen