Koeman: "Salcido kan gewoon spelen"

30 maart 2007, 14:03   Bijgewerkt: 30 maart 2007, 14:34

Carlos Salcido doet zaterdag gewoon mee in de uitwedstrijd van PSV tegen NAC Breda. Vanuit Mexico kwamen eerder deze week nog de berichten dat de verdediger wekenlang uitgeschakeld zou zijn, maar volgens Koeman kan Salcido gewoon spelen. "Er zijn vanuit Mexico indianenverhalen gekomen."

Met name de blessure van Salcido hield de gemoederen de laatste dagen flink bezig. De medische staf van de nationale ploeg van Mexico bracht eerder deze week naar buiten dat Salcido de komende weken niet zou kunnen voetballen. Bondscoach Hugo Sanchez gaf PSV hiervoor de schuld. Hij stelde dat coach Ronald Koeman de verdediger nooit op had mogen stellen in het competitieduel met Ajax (1-5).

"PSV heeft toen geëist dat hij terug zou komen en nu wordt de indruk gewekt dat hij daar niet wil spelen en bij ons wel. Salcido wil echter altijd spelen, voor wie dan ook. Zijn blessure is verbeterd en als je hem ziet trainen en spelen kun je niet voorstellen dat er zo'n verhaal van wordt gemaakt. Hij speelt morgen gewoon. De blessure is nog steeds een beetje aanwezig, maar er is geen risico om door te trainen en te spelen. Ik vind dat een bondscoach moet weten dat het niet zo gaat", aldus Koeman.

Ook Jan Kromkamp, die de laatste weken met een blessure kampt, is fit genoeg om tegen NAC Breda deel uit te maken van de Eindhovense spelersgroep.

Bron: PSV.nl

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen