Van der Gouw (44) kondigt afscheid aan

24 maart 2007, 01:00

Raimond van der Gouw zet na dit seizoen een punt achter zijn indrukwekkende carrière. Dat heeft de voormalig doelman van onder meer Vitesse en Manchester United, die sinds medio 2004 onder contract staat bij AGOVV, laten weten. 

Van der Gouw maakte zijn besluit wereldkundig na afloop van het duel met De Graafschap, dat AGOVV met 3-1 verloor. Door deze nederlaag staat de ploeg uit Apeldoorn nu negentiende in de Jupiler League. "Het lichaam werkt niet altijd meer even goed mee. Het is vervelend dat het dit seizoen met ons zo slecht loopt, maar ik heb een prachtige carrière gehad", zegt de sluitpost tegen Omroep Gelderland

In totaal speelde Van der Gouw ruim 475 competitieduels in het betaald voetbal, waarvan 37 voor Manchester United. Zijn allereerste competitieduel speelde hij in 1985, in het shirt van Go Ahead Eagles. Medio 1988 verruilde hij de ploeg uit Deventer voor Vitesse, waarna hij acht jaar later de overstap maakte naar Old Trafford. Volgend seizoen zal hij actief zijn als keeperstrainer bij AGOVV.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen