Jol: "Beste team heeft niet gewonnen"

20 maart 2007, 10:33

Tottenham Hotspur-coach Martin Jol was er flink ziek van, na afloop van het FA Cup-duel met Chelsea. Zijn elftal was zojuist met 1-2 onderuit gegaan, waardoor het bekersprookje van de Haagse oefenmeester voorbij is. En dat is zuur, zegt hij.

Tottenham leek Chelsea twee weken geleden al uit te gaan schakelen, maar gaf op Stamford Bridge een 1-3 voorsprong uit handen. Het werd nog 3-3, waardoor beide teams op herhaling moesten. Tijdens deze replay, in het stadion van Tottenham, trok Chelsea het duel in de tweede helft naar zich toe. Andrei Shevchenko opende de score met een fantastisch schot, waarna Shaun Wright-Phillips de score verdubbelde. In de slotfase deed Robbie Keane nog wel iets terug namens Tottenham, maar verder kwamen de Spurs niet.

"Over twee wedstrijden gezien, kan je zeggen dat de beste ploeg niet gewonnen heeft", concludeert Jol op de website van zijn club. "Met name in het eerste half uur waren wij beter, maar we misten een stukje finesse in de afronding. Ook na rust domineerden we, tot Shevchenko vanuit het niets die 0-1 binnenschoot. Zelfs na dit doelpunt had ik nog het idee dat we het tij konden keren, maar het mocht niet zo zijn. Helaas", aldus de sombere coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen