Cicinho op verlanglijstje van AS Roma

15 maart 2007, 12:43   Bijgewerkt: 15 maart 2007, 12:50

Volgens berichten in de Italiaanse media heeft AS Roma interesse in Real Madrid-speler Cicinho. De kleine vleugelverdediger, die in september zijn kruisbanden scheurde, is sinds kort weer fit. De Braziliaan is echter al geruime tijd niet gelukkig in de Spaanse hoofdstad, reden om over een mogelijk vertrek te speculeren. 

Nu Cicinho zich laat vertegenwoordigen door Mario Miele en Ovidio Colucci lijkt de link met de Romeinen snel gemaakt. Miele en Colucci behartigen namelijk ook de belangen van Cicinho's goede vriend en AS Roma-doelman Alexander Doni. De 26-jarige dribbelaar was vorig seizoen al eerder dicht bij een (tijdelijke) overgang naar de ploeg van trainer Luciano Spalletti, maar die deal ketste op het laaste moment af. 

Verwacht wordt dat Cicinho circa zes miljoen euro moet kosten. De international werd door Real begin 2006 voor 4 en half miljoen euro overgenomen van de Braziliaanse topclub Saõ Paulo. De Spanjaard Sergio Ramos geniet echter de voorkeur op de rechtsbackplaats bij coach Fabio Capello, die de Braziliaan daarom regelmatig doorschoof naar het middenveld. Roma-coach Spalletti zou naast Cicinho ook Vincenzo Iaquinta, Francesco Modesto en Jeremy Mathieu op zijn lijstje hebben staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen