Zwarthoed rekent niet meer op speeltijd

4 maart 2007, 12:12

Theo Zwarthoed liep met gemengde gevoelens, na afloop van Vitesse-Excelsior. Aan de ene kant was de doelman blij dat zijn ploeg eindelijk weer eens gewonnen had, maar aan de andere kant baalde hij er van dat hij negentig minuten op de bank moest blijven. De huurling van AZ is zijn basisplaats kwijt aan Ronald Graafland.

"Ik moest aan het begin van deze week bij de trainer komen", zegt Zwarthoed in gesprek met DIPO.tv. "Hij vertelde me dat hij voorlopig zal kiezen voor Graafland. Voor mij kwam dat als een donderslag bij heldere hemel, ik had het echt niet aan zien komen. Of de trainer een uitleg gaf? Ja, hij zei dat ik steeds dezelfde fouten maakte. Wat hij daarmee bedoelt, moet je maar aan hem vragen."

Zwarthoed, die juist naar Excelsior kwam om wekelijks aan spelen toe te komen, rekent er niet op dat trainer Lokhoff deze beslissing nog dit seizoen terug zal draaien. "Hij zal Ronald er niet voor één of twee wedstrijden in zetten, dat is ook niet geloofwaardig. Ik ga er dus maar vanuit dat ik de rest van het seizoen op de bank moet zitten. Ik zal door de zure appel heen moeten bijten", aldus de keeper.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen