Willem II verzuimt Sparta opzij te zetten

3 maart 2007, 21:29   Bijgewerkt: 3 maart 2007, 21:47

Willem II heeft tegen Sparta (0-0) verzuimd om zich uit de degradatiezorgen te spelen. De ploeg van trainer Dennis van Wijk kreeg zaterdag voldoende kansen om het laf spelende Sparta naar een grote nederlaag te spelen, maar faalde in de afwerking.

Bij winst tegen Sparta had Willem II met de Rotterdammers in de slag kunnen gaan om de dertiende plaats. Die kloof blijft nu zes punten in het voordeel van de Kasteelclub. Het blijft dus uitkijken voor de Tilburgers in de resterende zeven duels.

Dat had louter te maken met het gebrek aan afmakers bij Willem II voorin. De Tilburgers kregen voldoende kansen om van de tweede helft een formaliteit te maken. Rydell Poepon, Said Boutahar en Cristiano wisten er echter geen raad mee.

In de tweede helft veranderde er aanvankelijk niets aan het spelbeeld. Boutahar en Cristiano verzuimden opnieuw om de werklust van Willem II in treffers uit te drukken. Pas toen Sparta-trainer Wiljan Vloet halverwege de bijna vergeten spits Yannis Anastasiou bracht, toonde Sparta meer lef en kantelde de wedstrijd. De van Ajax overgenomen Griekse aanvaller viel goed in, met onder meer een schot op de paal. In een hectische slotfase ging Sparta nog bijna onderuit, maar verdediger Danny Schenkel hield op de doellijn Poepon van een treffer af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen