Chelsea test tieners van Plymouth Argyle

1 maart 2007 – Plymouth Argyle ziet mogelijk twee van haar talenten richting Londen vertrekken. Chelsea heeft de talenten Dan Gosling en Luke Summerfield namelijk op proef, dat meldt de BBC. De jongelingen maken dit seizoen indruk bij de ploeg die uitkomt in de Championship, de Engelse equivalent van onze Jupiler League.

Gosling en Summerfield zijn meegereisd met Chelsea-talent Scott Sinclair die op huurbasis uitkwam voor de Pilgrims. Plymouth-trainer Ian Holloway legt uit: "Scotty ging deze week terug naar Chelsea en Dan en Luke gingen met hem mee." De 43-jarige Engelsman vind het niet erg zijn talenten, al dan niet tijdelijk, af te staan aan de Blues. "Het is natuurlijk een geweldige ervaring voor hen en het is voor ons goed om een goede relatie met Chelsea op te bouwen", aldus Holloway.

De 17-jarige Gosling heeft tot dusver zeven maal zijn opwachting in het eerste van Plymouth gemaakt. Hij debuteerde op slechts 16-jarige leeftijd voor de club uit het Zuiden van Engeland. Summerfield, die 19 is maakte zijn debuut in mei 2005. Hij kwam tot nu toe tot 27 wedstrijden voor Plymouth Argyle.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 24 januari 2020