Manuel da Costa bevestigt interesse Chelsea

1 maart 2007, 11:37

De kans wordt steeds groter dat Manuel da Costa na één seizoen alweer vertrekt bij PSV. Nadat woensdag al bekend werd dat de Portugees in de belangstelling stond van Chelsea, heeft hij nu zelf ook toegegeven dat een vertrek naar Londen aan de orde is. "Chelsea heeft inmiddels contact gezocht met PSV", zegt de veelzijdigde verdediger tegen het Portugese Antenna 1

Da Costa, die afgelopen zomer overkwam van het Franse AS Nancy, weigert echter om op de zaken vooruit te lopen. Tot beide clubs een akkoord bereiken, wil hij niet te veel praten over een eventuele overstap naar Stamford Bridge. "Natuurlijk zou het fantastisch zijn om voor een club als Chelsea te spelen, maar er zitten wel bepaalde voorwaarden aan. Bovendien heeft niemand zich nog officieel bij mij of mijn zaakwaarnemer gemeld, dus voorlopig richt ik me volledig op PSV."

Da Costa, die met name uit de voeten kan als centrumverdediger, staat hoog op het verlanglijstje van manager Jose Mourinho. Dat is een eer, vindt de 20-jarige verdediger. "Mourinho is één van de beste trainers ter wereld. Natuurlijk zou het mooi zijn om onder hem te werken", zegt hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen