Arsenal mist tien spelers tegen Blackburn

28 februari 2007, 10:45

Bij Arsenal zit de lappenmand tot de nok toe vol. De Londense club kan op maar liefst tien spelers geen beroep doen. Manager Arsene Wenger moet onder andere Thierry Henry, Tomas Rosicky en Abou Diaby missen door blessures.

Bovendien kunnen de Gunners niet beschikken over Emmanuel Adebayor en Kolo Toure, omdat zij een rode kaart kregen in de Carling Cup-finale met Chelsea. Robin van Persie is nog niet hersteld van de breuk in zijn voet en de jongelingen Johan Djorou, Mathieu Flamini en Justin Hoyte zijn ook niet fit. De Spaanse middenvelder Francesc Fabregas krijgt rust.

Het goede nieuws is dat Fredrik Ljunberg, Alexander Hleb en William Gallas wel op tijd fit te lijken zijn voor de wedstrijd tegen Blackburn. Er zal ook een plaats worden ingeruimd voor het Braziliaanse talent Denilson. De Franse vleugelverdediger Gaël Clichy blijft een twijfelgeval. Wenger blijft vertrouwen houden. "Er zullen een hoop veranderingen plaatsvinden, maar er zal nog steeds een sterk team staan", aldus de 57-jarige manager op de website van Arsenal.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen