Blues-middenvelder Mikel heeft spijt

Ger
26 februari 2007, 10:10   Bijgewerkt: 26 februari 2007, 10:44

Chelsea-speler John Obi Mikel heeft zijn excuses aangeboden voor zijn aandeel in de ruzie tussen hem en Arsenal-spelers Kolo Touré en Emmanuel Adebayor. Het drietal werd zondag tijdens de League Cup-finale met een rode kaart van het veld gestuurd. Francesc Fabregas en Frank Lampard kregen allebei een gele prent.

Mikel: "Het was een emotionele situatie, en ik zat er in verstrengeld. Ik heb spijt van wat er is voorgevallen, maar ik vind niet dat ik een rode kaart verdiende." De 19-jarige middenvelder bleef opvallend rustig tijdens het incident, waarbij hij zelfs zijn handen omhoog hield om zijn onschuld aan te tonen. "Ik hield mijn handen thuis. Touré heeft mij niet geslagen. Het enige dat ik weet is dat hij me aanviel. We waren niet aan het vechten, het was geen serieus gevecht. Maar ik moest me wel verdedigen", zo vertelde de Nigeriaan aan Sky Sports.

De wedstrijd tussen Arsenal en Chelsea is altijd al een beladen ontmoeting geweest. Nu de twee managers, Arsène Wenger en José Mourinho, in de media constant met modder naar elkaar gooien, laait het vuur alleen maar op. Blues-aanvoerder Lampard probeerde de ruzie nog te sussen: "Ik ging er meteen heen om de spelers te kalmeren maar ik raakte zelf betrokken." Overigens trok Chelsea de wedstrijd met 2-1 naar zich toe.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen