Willem II houdt FC Twente van winst af

24 februari 2007, 21:55   Bijgewerkt: 25 februari 2007, 11:19

Voor het eerst sinds de jaarwisseling heeft FC Twente in de competitie punten laten liggen. Na vijf opeenvolgende zeges kwam de formatie van coach Fred Rutten zaterdag niet verder dan 0-0 tegen Willem II. FC Twente blijft wel de nummer vier op de ranglijst.

Dat het halverwege 0-0 was kon historisch gezien nauwelijks een verrassing worden genoemd. De laatste vijf keer dat beide ploegen elkaar in Enschede troffen werd in de eerste helft niet gescoord. Van FC Twente werd deze keer van het begin echter meer verwacht. Ruttens elftal won sinds de winterstop vijf keer op rij en is het hele seizoen thuis al oppermachtig. 

De 'lichtvoetige' Enschedese formatie kwam aanvankelijk op het door regenval zwaar geteisterde veld van het Arke Stadion niet in zijn spel. Bovendien deed het gemis van Orlando Engelaar (ziek) en Ramon Zomer (geschorst) zich zwaar gelden. Mogelijk ook dat de favorietenrol, in sommige kringen wordt FC Twente zelfs als titelkandidaat genoemd, zwaarder gaat drukken op het tot nu toe onbevangen elftal.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen