Luis Garcia: "Perfecte timing voor eerste goals"

14 november 2005, 13:56

Luis Garcia was zaterdag met drie doelpunten de grote man bij Spanje in de cruciale wedstrijd Slowakije. De aanvallende middenvelder van Liverpool kreeg van bondscoach Aragones enigszins verrassend een basisplaats tegen de Slowaken en beschaamde het vertrouwen van de trainer niet. Sterker nog, met zijn drie treffers was hij tegen Slowakije van doorslaggevende waarde voor de Spanjaarden.

De productiviteit van Garcia was opmerkelijk, aangezien hij tot zaterdag nog geen enkele keer had weten te scoren in het shirt van de nationale ploeg. "Dit was een mooie wedstrijd om mijn eerste doelpunten voor Spanje te maken", grijnst Garcia. "We kunnen nu met een gerust gevoel naar Bratislava reizen. We moeten niet overmoedig raken, maar het is duidelijk dat we een enorme stap in de goede richting gezet hebben. We moeten dit karwei woensdag af kunnen maken."

Naast zijn drie goals was Garcia ook betrokken bij de tegentreffer van de Slowaken. Een terugspeelbal van de middenvelder werd onderschept door Nemeth, die Slowakije op dat moment terug in de wedstrijd (2-1) schoot. "Dat moment maakte ons allemaal even nerveus. Op dat moment had ik al twee keer gescoord, maar iedereen weet hoe snel dingen in het voetbal kunnen omslaan. Gelukkig vielen alle puzzelstukjes uiteindelijk toch nog op zijn plaats." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen