Rankovic biedt excuses aan voor bedreiging

9 februari 2007, 15:56

Aleksandar Rankovic heeft, door middel van een verklaring op de website van ADO Den Haag, zijn excuses aangeboden voor de bedreiging die hij twee weken geleden uitte aan het adres van scheidsrechter Kevin Blom. 'When I see you in the city, I kill you', riep de licht ontvlambare middenvelder in de slotfase van het duel met AZ.

Naar aanleiding van een bericht in De Telegraaf, waarin deze bedreiging van Rankovic aan het adres van Blom onthuld werd, schrijft Rankovic het volgende:

"Allereerst wil ik benadrukken dat ik mij distantieer van de publicatie in De Telegraaf. Ik betreur ten zeerste dat ik tijdens de wedstrijd ADO Den Haag-AZ, in het heetst van de strijd, de dienstdoende scheidsrechter zowel fysiek als verbaal onheus heb bejegend. Daarom heb ik 23 januari jl. na overleg met de club het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal geaccepteerd."

"Graag bied ik ten opzichte van de scheidsrechter, mijn medespelers, de club en de supporters van ADO Den Haag mijn excuses aan. Bovendien spijt het mij dat ik door mijn manier van handelen alle betrokkenen in diskrediet heb gebracht."

Bron: adodenhaag.nl

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen