Belgische bondspreses steunt Vandereycken nu wel

7 februari 2007, 09:34   Bijgewerkt: 7 februari 2007, 09:40

René Vandereycken heeft weer wat krediet opgebouwd bij de Belgische voetbalbond. De coach lag na de EK-kwalificatienederlaag tegen Polen (0-1) zwaar onder vuur, waarbij bondsvoorzitter François De Keersmaecker zelfs sprak van een 'laatste kans'. Vandereycken moest snel presteren, anders zou ontslag volgen.

Nu denkt De Keersmaecker echter niet genuanceerder over de kwestie. "Ik vond dat de nationale ploeg in de matchen voor Polen in stijgende lijn evolueerde", zegt De Keersmaecker in De Morgen. "Die match was een domper op mijn enthousiasme. Ik trapte toen een open deur in toen ik zei dat het beter moest."

"Sinds de wedstrijd tegen Polen heb ik vaak met Vandereycken gepraat en hij maakte me duidelijk hoe hij werkt. Wat hij doet achter de schermen is imposant. Hij is er tot in de kleinste details mee bezig. Sindsdien apprecieer ik het werk van Vandereycken veel meer. Ik ben er nu van overtuigd dat hij de ideale man is om ons doel te bereiken. Maar als we naar het EK willen, moet het nu wel gaan gebeuren", zegt hij.

Bron: Sporza (België)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen