Arsenal zet Tottenham Hotspur voet dwars

31 januari 2007, 23:19   Bijgewerkt: 31 januari 2007, 23:26

Arsenal heeft zich geplaatst voor de finale van de League Cup. In het eigen Emirates Stadium rekende de jonge ploeg van Arsene Wenger af met stadgenoot Tottenham Hotspur. Hiervoor had Arsenal echter wel een verlenging nodig. Na een 1-1 stand na negentig minuten werd het uiteindelijk 3-1 voor the Gunners

Op de zege van Arsenal, dat vorige week een goede uitgangspositie afgedwongen had door Tottenham op eigen veld op 2-2 te houden, viel niets af te dingen. De ploeg was, zonder goed te spelen, simpelweg nét iets gevaarlijker en beter dan Tottenham. Emmanuel Adebayor leek zijn ploeg al in de reguliere tijd naar de zege te schieten, maar oud-Ajax Mido dwong een verlenging af door koppend voor 1-1 te zorgen.

In de verlenging werd Tottenham volledig overklast door Arsenal. Nadat Aliadiere met een geweldig schot voor 2-1 gezorgd had, maakte Tomas Rosicky aan alle onzekerheid een eind door via een Spurs-been de 3-1 binnen te schieten. 

In de finale stuit Arsenal op Chelsea, dat zich al eerder kwalificeerde voor de eindstrijd. In de halve finale schakelde Chelsea Wycombe Wanderers uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen