Nice ziet af van dure Fortuné

Nice ziet af van dure Fortuné

30 januari 2007 – Marc-Antoine Fortuné blijft voorlopig bij FC Utrecht. De Franse aanvaller stond nadrukkelijk in de belangstelling van OGC Nice, maar de Franse club is geschrokken van het prijskaartje dat FC Utrecht aan de nek van Fortuné gehangen heeft. Naar verluidt wil Utrecht anderhalf miljoen euro, een bedrag dat Nice niet kan betalen.

Nice is naarstig op zoek naar een nieuwe spits, omdat het dit seizoen veel te weinig doelpunten maakt. In 22 duels maakte de ploeg pas 16 doelpunten. Eerder legde de ploeg ook al routinier Lilian Laslandes vast om dit probleem op te lossen, maar de club neemt hier geen genoegen mee. Er moest nog een spits komen en Fortuné stond bovenaan het verlanglijstje van de huidige nummer negentien van Frankrijk.

FC Utrecht weigert echter mee te werken aan een vertrek van de fysiek sterke aanvaller, die dit seizoen kan rekenen op een vaste basisplaats. Eerder dit seizoen verlengde de Fransman, die medio 2005 overkwam van de Franse tweedeklasser Brest, zijn contract in de Domstad bovendien tot de zomer van 2009.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 27 februari 2020

  2. woensdag 26 februari 2020