Erwin Koeman eist winst tegen RKC

Ger
27 januari 2007, 16:30

Feyenoord-trainer Erwin Koeman wil zondag tegen RKC Waalwijk de nare smaak van de nederlaag bij NAC Breda (4-1) wegspoelen. De oefenmeester wist opmerkelijk genoeg de vier eerdere confrontaties met zijn voormalig werkgever niet winnend af te sluiten.

"Het wordt hoog tijd", zegt Koeman op de website van Feyenoord. "En laten we reëel zijn: in De Kuip moeten we ook gewoon winnen van RKC." De Rotterdammers kunnen tegen de Brabanders beschikken over de Canadees Jacob Lensky, die deze week enkele fysieke tests onderging. Koeman: "Daaruit bleek dat er niks met hem aan de hand is, dat hij een aantal keer kramp kreeg is op spanning terug te voeren."

Koeman had samen met assistent John Metgod aan het begin van de week een gesprek met Theo Lucius. De aanvoerder stelde na de oorwassing bij NAC de wedstrijdmentaliteit van de Feyenoorders aan de kaak. "Zijn woorden waren een uiting van frustratie en na zo'n ruime nederlaag kan ik me daar wel iets bij voorstellen", aldus Koeman. "Hij heeft in elk geval geen namen genoemd. Hij sprak in emotie, maar ik heb hem wel gezegd dat hij op moet oppassen met wat hij zegt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen