Mourinho belooft Shevchenko opnieuw basisplaats

24 januari 2007, 10:10

Andrei Shevchenko lijkt langzaam maar zeker uit zijn vormcrisis te komen. De spits, die de afgelopen weken genoegen moest nemen met een plaats op de bank, was dinsdag belangrijk voor zijn team door twee keer te scoren in de League Cup-wedstrijd tegen Wycombe Wanderers. Mede dankzij deze goals won Chelsea met 4-0 en plaatste de ploeg zich voor de finale.

"Ik ben erg tevreden over de manier waarop Andrei gespeeld heeft", steekt Mourinho zijn spits een hart onder de riem. "En dan doel ik niet alleen op de doelpunten die hij gemaakt heeft. Andrei heeft gespeeld zoals ik dat van mijn spitsen verwacht. Hij heeft wat tijd nodig gehad om hier aan te wennen, maar dat is logisch. Je leert jezelf immers niet binnen een paar dagen een nieuwe speelstijl aan."

"Ik ben erg blij dat het kwartje bij Andrei nu lijkt te vallen. Als hij zo doorgaat, kan hij van enorme waarde voor ons worden, daar ben ik van overtuigd. Hij zal komende zondag in ieder geval opnieuw in de basis staan. Dat heeft hij afgedwongen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen