Mourinho veegt vloer aan met selectie

Ger
31 december 2006, 14:15

Chelsea-manager Jose Mourinho heeft hard uitgehaald naar zijn spelers. De boze woorden van de Portugees volgen na het gelijkspel tegen Fulham, waardoor the Blues zes punten achterstand hebben op koploper Manchester United.

"Dit is geen verrassing meer", aldus Mourinho. "Op dit moment kan Chelsea niet verdedigen. Wellicht zijn we niet zo goed als we dachten. Misschien ben ik geen goede coach, of zijn de spelers niet zo goed. Wat kun je doen met Michael Ballack, Paulo Ferreira en Geremi? Niets. Ze hebben niet de kwaliteiten die zijn vereist voor het spel dat tegenstanders tegen ons spelen."

"Verder presteren ook Andrei Shevchenko, Shaun Wright-Phillips en Salomon Kalou niet. Alleen Didier Drogba doet op dit moment zijn best. Als de tegenstanders ons een paar foutjes zien maken, ruiken ze kansen. Dat is precies het tegenovergestelde van de afgelopen periode. Als de club me om mijn mening vraagt, zou ik zeggen dat we nieuwe spelers moeten halen, maar als je ziet dat clubs ongelooflijk veel geld vragen voor middelmatige spelers, dan zeg ik toch nee."

Mourinho verwacht dat zijn elftal beter gaat draaien na de rentree van aanvoerder John Terry en Petr Cech. "Het is moeilijk, maar ik hoop dat ze snel terug zijn. Ik hoef volgende maand geen miljoenen te krijgen; ik wil de beste centrale verdediger en de beste doelman terug." Terry is vermoedelijk in januari volledig hersteld van zijn rugoperatie, terwijl Cech begin 2007 zijn rentree kan maken na zwaar hoofdletsel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen