Portsmouth wil Fernandes definitief vastleggen

28 december 2006, 16:44

Portsmouth hoopt ook na de winterstop te kunnen beschikken over Manuel Fernandes. De 20-jarige verdediger is eigendom van Benfica, maar speelde de eerste helft van dit seizoen op huurbasis voor Portsmouth. De Britse club wil de Portugees graag definitief overnemen, maar kan het met Benfica voorlopig niet eens worden over de transfersom.

Benfica heeft Portsmouth laten weten dat het bijna 18 miljoen euro wil hebben voor de verdediger, die gezien wordt als één van de grootste talenten van Portugal. Portsmouth weigert om een dergelijk bedrag op tafel te leggen, maar manager Harry Redknapp heeft goede hoop dat hij ook na de winterstop over de tweevoudig international kan beschikken.

"Manuel is een goede speler", zegt hij. "Tegen de juiste prijs, zou ik hem absoluut voor de club willen behouden. De bal ligt nu bij Benfica. Ik weet niet hoe onze kansen liggen, maar het zou heel mooi zijn als hij ook de winter voor ons speelt."

Mede door de inbreng van Fernandes maakt Portsmouth, dat vorig seizoen nog knokte tegen degradatie, een uitstekend seizoen door. Pompey staat momenteel op de vijfde plaats in de Premier League. De achterstand op Arsenal, de nummer drie van de ranglijst, bedraagt slechts één punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen